Poznati chef pekao pizzu u autu, a umjesto da pošalje poruku upozorenja izazvao podsmijeh i bijes

Screenshot: YouTube

CHEF Haim Cohen iz izraelskog MasterChefa na zanimljiv je način poslao upozorenje svim roditeljima u trenucima velikih vrućina u Izraelu.

"Lako je, jednostavno i uzavrelo", kazao je u videu koji je naslovljen "Kuhanje u automobilu", a producirala ga je udruga koja brine za dobrobit djece. Radeći na stolu postavljenom na parkiralištu Cohen je uzeo tijesto za pizzu i na njega redom stavio sve popularne dodatke. "A sad, hajdmo u auto! Pola sata neka bude tamo pa ćemo se vratiti provjeriti", kazao je.

Pola sata kasnije kamera je snimila pizzu izgorene kore, što je gledatelje natjeralo da posumnjaju u autentičnost snimke, čak i ako se temeljno slažu s porukom.

"I mi smo ovo probali, ali pizza nije bila gotova ni nakon sat vremena. Poruka je snažna, ali niste morali pretjerivati", napisao je jedan komentator, a drugi dodao: "Kako je moguće da pizza zagori? Da, u pećnici, ali u automobilu, koja je logika?".

Organizacija koja je naručila video potvrdila je za Blaze da ostavljanje pizze u automobilu na 30 minuta nije poslalo dovoljno snažnu poruku pa se produkcijski tim odlučio još ju nakratko ubaciti u pećnicu da je "zareša". Dodali su da je pizza izgledala "grozno i užasno" nakon pola sata u automobilu, ali "kamera nije dovoljno dobro prenosila poruku pa smo joj malo pomogli".

"Pozivam sve da naprave isto što i mi i neka vide što ćete se dogoditi. Ne želimo da ovo za što nas se okrivljava oduzme pažnju poruci koja treba biti prenesena", kazala je glasnogovornica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.