Prava ljubav ne poznaje granice: Najviša djevojka na svijetu zaljubila se u dečka nižeg gotovo pola metra od sebe

Screenshot: BTV

BRAZILKA Elisany da Cruz Silva sa svoja 203 centimetra, najviša je tinejdžerica na svijetu. Zbog svoje visine dosad je u životu nailazila na mnoge prepreke i osude ljudi koji su njen izgled smatrali neprirodnim, no odnedavno, sreću je pronašla u ljubavi.

Elisany se zaljubila u 22-godišnjeg Francinalda da Silvu Carvalha, koji je nešto viši metar i 60 centimetara i kako kaže, nimalo joj ne smeta to što je razlika u visini između njih čak 40 centimetara, prenosi The Sun.



"Privukla me njena osobnost, način na koji se ponaša prema ljudima, ali i prema meni. Jedini problem nam je to što kada izađemo vani i držimo se za ruke izgleda kao da mi je on mlađi brat ili sin. Ali, nisam ga ja izabrala, Bog je to učinio", naglasila je.

Sličnog je stava i Francinaldo koji se već naviknuo na razliku u visini, no kaže da ga prijatelji najčešće pitaju kako je uspijeva zagrliti ili poljubiti.

"Uvijek postoji način. Ona je divna osoba. Visoka je, ali ima doista nevjerojatno lijepo lice. Meni ne smeta njena visina i uopće me ne interesira što drugi misle", rekao je Francinaldo.  Inače, mlada Brazilka ima oblik gigantizma zbog tumora na hipofizi, koja regulira rast, a koji su joj ljekari tek nedavno otklonili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.