Prestravljeni opet napadaju: Najpoznatija kuća strave objavila nove urnebesne fotke

Foto: Nightmares Fear Factory

SVAKE godine otprilike u isto vrijeme, ususret "najstrašnijem dobu godine" Halloweenu, u medijima se pojave fotke prestravljenih gostiju Nightmares Fear Factoryja.

Ništa drukčije nije ni ovaj put, što znači da vas u galeriji očekuje novi set preneraženih izraza lica, fotografiranih u trenucima koje su posjetitelji proveli u jednoj od (očito) najzabavnijih kuća strave u svijetu.

Podsjetimo, neke od jezivih stvari koje ova kuća, u Niagara Fallsima u Kanadi, nudi su rasklimani most, tunel i soba u kojoj se zidovi zatvaraju. Iako to ne zvuči toliko zastrašujuće, mnogi turisti ipak shvate kako nisu spremni podnijeti toliku količinu jeze, pa imaju i "sigurnosnu" riječ "nightmares" ili "noćne more", koju mogu izgovoriti ukoliko strah koji osjete bude nepodnošljiv. U tom trenutku, svjetla se pale i netko od osoblja uplašenu osobu izvodi van.

Zanimljivo, ovaj je "kukavički" izlaz prije dvije godine odabralo čak 110 tisuća ljudi kojima je samo 15 minuta obilaska kuće bilo dovoljno za bijeg glavom bez obzira.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.