Prvi projekt nakon razvoda: Katie Holmes glumi se vraća predstavom na Broadwayju



KATIE HOLMES objavila je da će njezin prvi poslovni projekt nakon razvoda od Toma Cruisea biti predstava na Broadwayju.

Glumica će se pojaviti u predstavi Therese Rebeck "Dead Accounts", redatelja Jacka O'Briena, trostrukog dobitnika Tonyja, javlja Telegraph.

Ovim je potezom Holmes dala do znanja da nakon rastave namjerava "uroniti" u posao, obzirom na naporni tempo u kojem se igra osam predstava tjedno. Prvi i posljednji put glumica je na Broadwayju glumila 2008. godine u predstavi "All My Sons", a objava ovog angažmana daje naslutiti i njezinu namjeru da se neko vrijeme skrasi u New Yorku.

Nakon što je započela vezu s Tomom Cruiseom glumica, koja se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", napravila je u karijeri pauzu od tri godine, a iako je 2005. godine glumila u prvom nastavku Nolanovog Batmana, "Batman Begins", odlučila se povući iz nastavaka sage.

Kritike su njezino prvo pojavljivanje na Broadwayju popratile opisima "vrlo dobre pojavnosti, ali ne tako zavidne vokalne razine", a u novoj komediji, koja će premijeru imati ove zime, Holmes će igrati sestru glavnog lika. "Dead Accounts" bavi se temama korporativne pohlepe te obiteljskim vrijednostima u maloj sredini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.