Prvo je bila predebela, onda su je napali da je anoreksična, a sad je odgovorila kritičarima

Screenshot: Today

KAD JE Rachel Frederickson prije nekoliko tjedana pobijedila u NBC-jevom realityju u kojem natjecatelji skidaju kilograme, izazvala je pravu buru u američkim medijima.

Naime, kad se pojavila u finalnoj emisiji, nakon što je tri i pol mjeseca provela bez nadzora trenera, šokirala je američku javnost, ali i trenere s kojima je četiri mjeseca za vrijeme trajanja showa radila na zatvorenom ranču. Ukupno je izgubila gotovo 60 posto svoje tjelesne mase i s početnih 118 kilograma pala na samo 48 što je natjeralo mnoge da se raspričaju i raspišu o tome da je - anoreksična.

A sad se, nekoliko tjedana nakon finalne emisije uživo, pojavila u show Today gdje je odgovorila kritičarima. "Bila sam iznenađena reakcijama jer to je bilo moje putovanje. I ja sam u njemu uživala i bila sam ponosna na ono što sam napravila", kazala je i dodala: "Mršavljenje je bilo potpuno zdravo. Jela sam pravilno, vježbala i napravila sve pazeći na zdravlje. Ipak, razumijem da su se neki zabrinuli. U pitanju je 'filmska magija', prošlo je sedam mjeseci u kojima sam mršavjela. Bila sam nezdrava prije, a sad, poslije finala, osjećam se najzdravije i najviše živo dosad".

Ipak, sad više ne izgleda mršavo kao prije nekoliko tjedana na što je kazala: "Sad sam u periodu održavanja, što je prilično teško, možda i teže od mršavljenja". Nakon toga dodala je i da vjeruje kako si više neće dozvoliti da se udeblja kao prije: "Uvijek postoji strah, ali sad vjerujem sama sebi, prije nisam".

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.