Reklama na hrvatski način: S jedne strane kombija polugola žena, s druge Gospa

Foto: Čitatelj

BORBA za svakog klijenta je bespoštedna, posebno u vremenima krize. Osim dobre usluge, uvijek dobro dođe i neka dodatna pomoć, a tko je bolji za reklamu od nekoga s visina? Upravo na takvu pomoć računaju vlasnici ovog salona za uljepšavanje, što su i pokazali na svom kombiju.

S jedne strane hvale se svojim uslugama, koje reklamira polugola ljepotica, a sve je u znaku trepavica koje ovaj salon ugrađuje. Na stražnjem dijelu kombija nalazi se pak Djevica Marija.

"Gospa ima zadnju riječ u Hrvatskoj" poručuju vlasnici.

Nakon što smo vidjeli kombi, morali smo vidjeti i stranicu salona koja je navedena na kombiju. I tamo se smjestila Gospa s malim Isusom, odmah pored žene s teškim make-upom i umjetnim trepavicama. Štoviše, Gospa ima i svoju rubriku.

"'Logo' naše grupe tvrtki: lik KRALJICE SVIJETA S MALIM ISUSOM nije slučajno odabran. On je samo zorno ogledalo onoga, što smo doživjeli, što pokušavamo živjeti i raditi. Naše radno područje je doduše kozmetičke naravi, ali i ono je odabrano i vođeno voljom ONE kojoj smo posvećeni", poručuju iz salona.

Otkud Gospa u salonu za uljepšavanje?

"Bavimo se kozmetičkim obrtom ali velik dio nas živi i radi isključivo za nebeske ciljeve: da se otopi led oko ljudskih srdaca kako bi svi spoznali i prihvatili preveliku ljubav Božju, da Gospa ima zadnju Riječ u Hrvatskoj i čitavom svijetu", zaključuju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.