Romantika ili ludost? Pilot rekao djevojci da će se zrakoplov srušiti, a onda je zaprosio



STATISTIKE govore kako se većina muškaraca svoju "bolju polovicu" odlučuje zaprositi u restoranu, na plaži ili na nekom sličnom javnom mjestu. No, ne i Ryan Thompson. On je svoju djevojku odlučio zaprositi na svakako drukčiji, a i radikalniji način. Naime, Ryan, po struci pilot, svoju je djevojku poveo na privatni let iznad Chicaga i to s namjerom da je zaprosi prije toga je natjeravši da povjeruje kako će se avion srušiti.

Naravno, za njegov naum njegova djevojka Carlie nije znala. Avion je jedno vrijeme najnormalnije kružio nebom, no jednom trenutku Ryan je krenuo u "manevar" upravljačem, da bi zatim djevojci poručio da ostane mirna, prenosi Daily Mail.



"Carlie, dat ću ti papir s uputama što treba činiti ukoliko zrakoplov počne padati. Želim da ih pročitaš naglas, u redu?", rekao je potom Ryan. Vidno uplašena Carlie neko je vrijeme zbunjeno gledala u papir na kojem je pisalo nešto sasvim drugo od onog što je očekivala.

"Prsten je spreman. Proces zaruka može početi. Hoćeš li se udati za mene?", pročitala je Carlie, još uvijek ne shvaćajući da se zrakoplov zapravo neće srušiti.

Ipak, na njegovu "maštovitu" ponudu pristala je bez oklijevanja, a Ryan joj je na kraju priznao da je cijelu prosidbu snimio skrivenom kamerom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.