Snovi se ipak ostvaruju: Pogledajte što je Felix Baumgartner nacrtao s pet godina

CRTEŽ koji je Felix Baumgartner objavio na Facebooku pravi je dokaz da snovi mogu postati stvarnost.

Ovaj je Austrijanac u nedjelju postao svjetski rekorder skočivši s visine od 39 kilometara, a crtež koji je nacrtao 1974. kad je imao samo pet godina, dokazuje da je već tad znao što želi raditi u životu, piše Yahoo News.

Felix je crtež objavio na Facebooku i usto napisao: "Sanjao sam. I ovo je bilo u snu! 1974., kad sam imao samo pet godina, nacrtao sam ovu sliku i dao je majci. Kad sam prvi put skočio s padobranom, 23. kolovoza 1986., ona mi ga je dala natrag i sad je ovdje pred vama. Zanimljivo je vidjeti gdje vas sve mogu odvesti vaše misli i vizije, ako ste fokusirani i ne odustajete, bez obzira na to koliko je teško!".

Podsjetimo, "Neustrašivi Felix" skočio je s visine od 39 km iznad površine Zemlje, nakon što se više od dva sata uspinjao prema svemiru. Austrijanac je na taj način postavio tri svjetska rekorda - probio je zvučni zid u slobodnom padu, ostvario je najviši let balonom i najviši skok s padobranom. Sedam se godina pripremao za misiju poznatu kao "skok s ruba svemira", a sav taj trud napokon se isplatio u nedjelju 14. listopada 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.