Sophia Loren napokon otkrila priču iza legendarne fotografije

Foto: Splash

RASKOŠNI dekolte seks bombe Jayne Mansfield i prezir u očima Sophie Loren rezultirale su jednom od fotografija koju ste zasigurno vidjeli barem jednom u životu.

Međutim, mnogi ne znaju i priču iza ove poznate fotke, a legendarna talijanska glumica u intervjuu za Entertainment Weekly ispričala je i kako je slika nastala. Nažalost, priča nije posebno spektakularna i mogli bismo je svesti na "bile smo na tulumu i netko nas je fotografirao", ali iz razumljivih se razloga proširila svjetskim medijima.

"Svi smo bili na tulumu koji je organizirao Paramount i fantastično smo se provodili. U jednom je trenutku stigla i Jayne Mansfield. Došla je do mog stola, sjela, a kako se nagnula, strahovala sam da će joj grudi ispasti iz haljine jer bio je to ogroman dekolte. Upravo na toj slici možete vidjeti gdje gledam. Priznajem, bojala sam se da će joj bradavice ispasti pred svima", rekla je glumica.

Iako je ovo najupečatljiviji prizor sa spomenutog tuluma, animozitet između glumica nije bio baš toliko očit, a na mnogim se drugim fotografijama može vidjeti da su se obje glumice odlično zabavile. Međutim, strah Sophije Loren bio je opravdan jer tada je Jayne Mansfield fotografe počastila "legendarnim nip-slipom".

Glumica dodaje kako joj je cijele večeri u glavi bila haljina koja je previše razotkrivala.

Međutim, tijekom godina željela je da je ljudi prestanu povezivati s tom fotografijom: "Kada bi tražili autogram, često bi mi na potpis davali upravo tu fotografiju, ali to sam uvijek odbijala. Ne želim imati ništa s time. Na posljetku, jedan od razloga je i poštovanje prema Jayne koja više nije s nama".

Razlog intervjua je i autobiografija "Yesterday, Today and Tomorrow: My Life", u kojoj je inače tajnovita glumica napokon progovorila o svom životu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.