Sprema se novi Popaj: Hoće li današnji klinci voljeti kultni lik iz crtića?



U PRODUKCIJI Sony Pictures Animationa radi se na novoj CGI verziji kultnog animiranog filma. Za scenarij bit će odgovorni Jay Scherick i David Ronn, a za režiju je angažiran Genndy Tartakovsky koji je stvorio lik Samurai Jacka te radi na "Star Wars: Clone Wars".

Sony vjeruje da bi novi Popaj mogao ponoviti uspjeh njihovih "Štrumpfova" i "Oblačno s ćuftama", a rad na novom kompjuterski generiranom animiranom filmu započet će čim redatelj završi posao s filmom "Hotel Transylvania".

Mornar Popaj jedan je od starijih animiranih junaka, kreirao ga je Amerikanac Elsie Segar, a prvi puta se pojavio 17. siječnja 1929. u stripu Thimble Theatre. Uz već spomenutog mornara, današnji klinci upoznat će i njegovog zakletog neprijatelja po imenu Brut (engleska verzija Bluto, a nešto stariji se sjećaju i kad smo ga zvali Badžo) svaki put kad Popaj pojede špinat. Naravno, vratit će se i djevojka Oliva za čiju se naklonost njih dvojica bore te J. Wellington Wimpy, proždrljivac koji obožava pljeskavice, kod nas poznatiji kao Pero Ždero.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.