Stručnjaci napali brazilsku "djevicu": Tvrde da neće moći dokazati svoju nevinost



BRAZILSKA studentica Catarina Migliorini, koja je nedavno na aukciji prodala svoju nevinost za nevjerojatnih 780.000 dolara, postala je predmetom rasprave, ali i osude mnogih stručnjaka.
Kako prenosi Huffington Post, čovjek poznat pod imenom "Natsu" sretni je dobitnik Catarinine nevinosti, no stručnjaci tvrde da je Natsuov novac uzaludno potrošen, jer Catarina, kažu, neće moći dokazati svoju nevinost.

S druge strane, organizator aukcije, a ujedno i redatelj filma "Virgins Wanted", Justin Sisely, tvrdi da će Catarina proći niz testiranja koja će "zlim jezicima" napokon dokazati kako je djevojka doista nevina. Ona je na testiranje, tvrdi, pristala bez oklijevanja.

"Za razliku od muške, ženska nevinost dokaziva je specijalnim testovima kod ginekologa. Nakon pregleda i testiranja, Catarina će dobiti dokument koji dokazuje kako je doista djevica, a to će, nadam se, biti dovoljno da ušutka sve one koji i dalje misle da je sve ovo prevara", naglasio je Sisely na internetskoj stranici aukcije. No, unatoč njegovim tvrdnjama, brojni stručnjaci tvrde da takav pregled ipak ne postoji.

"Uobičajen način utvrđivanja nevinosti jest pregled himena. No, oni su različitih oblika i veličina. Također, teško je reći je li nevinost izgubljena spolnim činom ili upotrebom vibratora", naglašava Bat Sheva Marcus, ravnateljica centra za žensku seksualnost u New Yorku. S njom se slaže i kalifornijska ginekologinja Elizabeth Lyster, koja dodaje kako himen također može biti probijen umetanjem tampona ili čak običnim trčanjem u pripijenim hlačama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.