Suludi životni stil kontroverznog Candymana postat će reality show

Foto: Instagram

MNOŠTVO mladih nadobudnih modela prošlo je "audiciju" u vili zloglasnog playboya Traversa 'The Candymana' Beynona, nakon što je njegovu družinu napustila plavokosa Kirsty Engelmann. Njegov nevjerojatni stil života uskoro bi se mogao naći na malim ekranima, jer se šuška o Candymanovom realityju.

Daily Mail piše da su ga već kontaktirali producenti, koji se nadaju da će ga nagovoriti da dopusti pristup kamerama u svoju 3,7 milijuna dolara vrijednu vilu, u kojoj se održavaju lude zabave.

Beynon je u međuvremenu organizirao castinge na kojima traži zamjenu za Kirsty, koja ga je ostavila nakon fotografije na kojoj nju i svoju suprugu vodi na uzicama. Druge djevojke očito bi pristale i na to, jer su u velikom broju dolazile u vilu na australskom Gold Coastu. Dok su se o njihovoj sigurnosti brinuli zaštitari, plavuše i brinete zavodljivo su se šetale kroz vilu. Beynon im je svima zaželio puno sreće preko društvenih medija, a pojasnio je da jedan od uvjeta nisu "silikonske grudi".

Beynon je posljednjih mjeseci postao prava zvijezda, a sve zbog objavljivanja fotografija svog luksuznog životnog stila na Instagramu. Dok više od 300.000 sljedbenika budno prati svaki njegov potez, sve je više onih koji ga kritiziraju zbog njegovog odnosa prema ženama.

Prije nego što je postao internetska zvijezda, Beynon je igrač uspješan sportaš, maneken, suprug Miss World, bogati biznismen i nasljednik duhanskog imperija FreeChoice, kojeg su osnovali njegovi roditelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.