Sumrak saga maraton samo na CineStar TV Premiere kanalima!

Foto: PR

ZA SAVRŠENI završetak godine CineStar TV Premiere kanali su pripremili pravu poslasticu za sve filmoljupce – Sumrak saga maraton! Pogledajte na svojim omiljenim televizijskim kanalima svih pet nastavaka Sumrak sage koji su opčinili milijarde obožavatelja diljem  svijeta.

U subotu, 28. prosinca, od 20:00 sati gledatelji mogu uživati u prvom nastavku ljubavne priče između djevojke Belle i vampira Edwarda u filmu "Sumrak". Bella je oduvijek bila drugačija i nije joj bilo važno uklopiti se u popularno društvo u njezinoj školi. Kada se njena majka ponovo udala, Bella ode živjeti sa ocem u mali gradić. Jednom prilikom tamo upozna misterioznog i prekrasnog Edwarda, koji je drukčiji od svih koje je do sada upoznala. No, Edward zaista i jest drukčiji, on je vampir. Već u nedjelju, 29. prosinca, u 20:00 sati, CineStar TV Premiere 1 kanal emitira drugi dio "Sumrak saga: Mladi mjesec".



Život u gradiću Forksu za Bellu Swan je savršen: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira – Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom gorom od smrti… U trećem nastavku, "Sumrak saga: Pomrčina", koji će se prikazati u ponedjeljak, 30. prosinca u 20:00 sati, Bella se ponovno zatječe usred opasnosti dok Seattleom hara niz zagonetnih ubojstava, a zlonamjerna vampirica nastavlja tragati za osvetom. Usred svega toga prisiljena je odabrati između ljubavi prema Edwardu Cullenu i prijateljstva s Jacobom Blackom – znajući da bi odluka koju donese mogla raspiriti pradavni sukob vampira i vukodlaka.



"Sumrak saga: Praskozorje 1. dio" CineStar TV Premiere 1 kanal donosi u utorak, 31. prosinca u 20:00 sati. Unatoč Bellinoj skepsi o ranom stupanju u brak, ona i Edward se vjenčaju. Iako je ljudsko biće, Bella sazna da je zatrudnjela za vrijeme medenog mjeseca i da nosi dijete svog supruga vampira. Edward želi prekid trudnoće, zato što nerođeno dijete polako ubija Bellu svojim rastom, ali Bella to odbija, odlučna da ga rodi.



CineStar TV Premiere 1 filmski kanal u srijedu, 01. siječnja u 20:00 sati emitira TV premijeru, "Sumrak saga: Praskozorje 2. dio", epsko finale sage koji prikazuje tajne i misterije romantične priče u novom svjetlu. U finalnom nastavku Bella i Cullenovi, skupa sa svim saveznicima koje mogu okupiti, se pripremaju za borbu u ključnoj, finalnoj bitci za zaštitu svoje obitelji. "Sumrak saga: Praskozorje 2. dio" donosi više borbe, više romanse, strasti i misterije koji zaokružuju univerzalnu priču o ljubavi, obitelji, hrabrosti, snazi i sudbini.

Kirsten Stewart i Robert Pattinson su utjelovili tinejdžere Bellu i Edwarda koji su postali idoli mladima diljem svijeta. Poznato je kako su i u privatnom životu Kirsten i Robert bili u ljubavnoj vezi, a mnogi fanovi i mediji su ih prozivali najboljim parom. Sumrak saga ludilo je zahvatilo cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. O ludilu govore i brojke, tako je svih pet nastavaka 'Sumrak sage' u Hrvatskoj pogledalo preko 620 tisuća ljudi.

Ne propustite pogledati "Sumrak saga" maraton samo na CineStar TV Premiere kanalima!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.