Sve je spremno za koncertne spektakle Maksima Mrvice i banda u Puli i Zadru, osvojite ulaznice!

Foto: Press

DOK FANOVI Maksima Mrvice odbrojavaju dane do koncerata 5. kolovoza u pulskoj Areni i 7. kolovoza na zadarskom Forumu, za koje se očekuje da će biti najatraktivniji glazbeni događaju ovoljetne koncertne sezone u Hrvatskoj, u rodnom Šibeniku, naš klavirski virtuoz održava intenzivne probe s bandom.

Na oba koncerta s Maksimom će svirati i band sastavljen od vrhunskih hrvatskih glazbenika koji će upotpuniti glazbeni doživljaj uz jednog od najpoznatijih svjetskih crossover pijanista.

Od kultne izvedbe "Bumbarovog leta" skladatelja Rimsky-Korsakova, Bizetove "Habanere", pa sve do glazbenih tema iz filmskih hitova s albuma "The Movies" koje će premijerno izvesti, Maksim je ovoga puta za svoju publiku priredio zanimljivo crossover putovanje kojim će u jednoj večeri pokušati publiku provesti kroz svoje omiljene skladbe i hitove sa svojih deset studijskih albuma, od kojih je posljednji upravo "The Movies".

Do koncerata je preostalo još samo nekoliko dana, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po sljedećim cijenama: 140 kn za slobodno sjedenje/160 kn za VIP sjedenje, a na dan koncerta po cijenama: 160 kn za slobodno sjedenje/180 kn za VIP sjedenje. Uz sustav Eventima, ulaznice se prodaju i na prodajnim mjestima u Puli i Zadru.

A Index vas nagrađuje ulaznicama za ove koncerte. Dijelimo 5x2 ulaznice za Pulu i 5x2 za Zadar, a sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Mrvica Pula" ili "Mrvica Zadar" na index.nagrada@gmail.com i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.