Svjetski glazbeni brandovi i ovog ljeta osvajaju plažu Zrće

Foto: Goxmag

KOLOVOZ u najpoznatijem novaljskom ljetnom klubu Papayi svake je godine programski posebno privlačan posjetiteljima i ljubiteljima elektronske glazbe.

Protekli je tjedan obilježio festival najpoznatijeg francuskog glazbenog branda - Electrobeach Croatia festival, dok će za nekoliko dana popularnom plažom Zrće zavladati već dobro poznati zvukovi Barrakuda, festivalskog branda koji uživa ogromno povjerenje talijanske publike i ovoga se ljeto po četvrti puta vraća na našu obalu.

Najekskluzivniji francuski festival elektronske glazbe, Electrobeach festival, u sklopu svog programa u Francuskoj u dva festivalska dana ugosti preko 30 najpoznatijih svjetskih DJ imena. Ovoga se ljeta navedena inačica festivala Electrobeach Croatia u Papayi održala drugu godinu zaredom u trajanju od pet dana, a obilježila su ga imena kao što su Don Diablo, Jay Hardway, Cedric Gervais te megapopulatni W&W i Bingo Players.

Nadolazeći tjedan obilježit će četvrto izdanje poznatog talijanskog festivala, Barakud festival. U prva tri izdanja Barrakud festival ugostio je brojna svjetski poznata DJ imena poput Marca Carole, Sven Vätha, Paula Kalkbrennera, Maceo Plexa i Dubfire te najpoznatije klupske brandove kao što su Cocoon, Cadenza i Desolat. Mnoga od navedenih imena zvijezda elektronske glazbe ove se godine ponovno vraćaju na plažu Zrće, pa ukoliko ste ih prošle godine propustili, ovoga ljeta imate priliku poslušati imena kao što su Sven Väth, Maceo Plex, Dubfire, Joris Voorn, Andrea Oliva, Disciples, Oliver Dollar i mnoga druga imena koja će gostovati na hrvatskoj plaži Zrće od 8. do 15. kolovoza 2015.

Više informacija o nadolazećim festivalima kluba Papaya kluba provjerite na službenoj stranici

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.