U Splitu se na snijegu igrao golf, u Metkoviću se u snijegu "plivalo", a na Bundeku ledena idila



HRVATSKA je i dalje pod bijelim pokrivačem, a nove snježne pahulje padaju i danas. U Splitu je jučer, sa službeno izmjerenih 25 centimetara snijega, oboren rekord iz 1956. godine. Splićani uživaju u sanjkanju i skijanju, a jučer su se neki okušali i u golfu na snijegu.

U snježnim zimskim radostima uživa se i na Braču. Petnaestak navijača Hajduka s Brača napravilo je u čast voljenom klubu snjegovića visine tri metra. U izradi je pomagao i najstariji aktivni pripadnik Torcide, 77-godišnji Ante Hržić.

Metkovci su odlučili konkurirati Splićanima u ludostima pa kad se u gradu pod Marjanom unatoč snijegu može kupati i igrati picigin, jedan je stanovnik Metkovića odlučio "zaplivati" po zaleđenoj fontani.



Na zagrebačkom jezeru Bundek vlada ledena idila. Neki od građana koji su se unatoč hladnoći uputili u šetnju ponijeli su sa sobom i nešto hrane za ptice, labudove i patke koje žive uz Bundek, kako bi lakše preživjele ovu oštru zimu.

U Karlovcu je jučer održano masovno grudanje. Mladi, ali i oni nešto stariji Karlovčani "okršaj" su dogovorili putem Facebooka. Jedino što im je malo kvarilo zabavu je bila činjenica da je snijeg "presuh" i samim time ne baš pogodan za grudanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.