Uhvaćeni na djelu: Ljubavnici se nisu mogli razdvojiti satima zbog crne magije?

JEDAN nesretni Kenijac, koji se upustio u vezu s udanom ženom, nedavno se našao u prilično nezavidnoj situaciji. Naime, uhvaćen je "in flagranti", s penisom u tuđoj supruzi, a da stvar bude bizarnija, za sve je navodno kriva crna magija.

Nepovjerljivi suprug dulje je vrijeme sumnjao da ga žena vara pa je zatražio pomoć lokalnog vrača. Vrač je bacio urok, a rezultat je jedan neugodan vaginalni grč zbog kojeg se ljubavnici nisu mogli razdvojiti satima. Na kraju se u cijelu priču uključila i policija, a u blizini se našla i kamera, prenosi African Spotlight.

Prevareni suprug nije dopustio da se urok otkloni sve dok mu "zarobljeni" ljubavnik nije pristao isplatiti 20 tisuća šilinga (otprilike 1500 kuna). I kao šećer na kraju, pozvan je i pastor koji je molio sve dok se strasni par nije razdvojio.

Radi li se ovdje o uvrnutoj namještaljci lokalnog vrača ili je grč izazvan svjetinom koja se iznenada pojavila na vratima, prosudite sami, ali u svakom slučaju, riječ je o jednom od najbizarnijih video clipova koje ćete pronaći na YouTubeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.