Uplakani Dawson ponovno hara internetom i podsjeća nas na probleme koje smo imali devedesetih



GODINAMA je screenshot uplakanog Dawsona korišten da bi opisao određenu reakciju na internetu. Svaki loš događaj u svom životu mogli ste popratiti screenshotom glumca Jamesa Van Der Beeka. 

Popularnost je u jednom trenutku dosegla zanimljiv nivo pa se Van Der Beek spojio s ekipom stranice Funny or Die u projektu James Van Der Memes, a riječ je stranici koja je prošle godine pokušala natjerati ljude da njegovo lice koriste za nešto drugo osim plakanja. Međutim, niti jedan meme nije dosegao razinu uspjeha uplakanog Dawsona.

Nedavno je stvoren i "1990's Problems" koji se brzo proširio internetom, a James Van Der Beek ponovno se našao u "glavnoj ulozi" kao zvijezda jedne od najvećih teen serija devedesetih.

Ideja ovih memeova je ukazati na probleme koje smo imali samo u devedesetima, Quick Meme i Pleated Jeans sastavili su zanimljivu kolekciju, a među njima možete pronaći bisere kao što su: "Netko koristi telefon, ne mogu na internet", "Želim slušati discman dok trčim, ali CD preskače", "Snimio sam svoju omiljenu pjesmu na radiju, ali voditelj priča posljednjih nekoliko sekundi", "Izašao je DVD, što da radim sa svim ovim CD-ovima?" ili "Želio bih otkazati sastanak s prijateljem, ali već je krenuo i nema šanse da s njim stupim u kontakt".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.