Utorkaši se na originalan način oprostili od Mosora: U osmrtnici demantirali da ga više nema

UTORKAŠI, članovi splitskog literarnog kruga, na originalan su se način oprostili od Milorada Bibića Mosora. U jučerašnjem izdanju Slobodne Dalmacije preko cijele su stranice objavili osmrtnicu u kojoj traže "ispravak netočne informacije" o tome da "Mosora više nema".

"Štovana redakcijo, u subotnjem broju Vašeg cijenjenog lista na 2. stranici objavljena je vijest kako je u petak, 17. veljače, nakon kratke i teške bolesti, u Zagrebu umro

MILORAD BIBIĆ MOSOR

Kako se tom ničim potkrijepljenom i posve proizvoljnom ocjenom Vašeg novinara u široj javnosti stekao dojam da Mosora više nema, čime je našem društvu pričinjen težak i upravo nenadoknadiv gubitak, molimo Vas da bezodvlačno - u skladu s člankom 40. i 42. Zakona o medijima, i na način kakav predviđa članak 41. stavak 1. istog Zakona, po kojemu se `ispravak netočne informacije mora objaviti na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora kao i informacija na koju se ispravak odnosi` - u prvom sljedećem broju Slobodne Dalmacije objavite ovaj demanti te zgoljne laži", navodi se u osmrtnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.