Video: Bogati ljubitelji brzine okruženi seksi ženama i nabrijanim automobilima

BODE MILLER i reperica Eve bili su glavne zvijezde okupljanja pred Mimarom, gdje su se danas našli neki od sudionika utrke bogatih i slavnih, Gumball 3000 Rally 2011. Nabrijane jurilice privukle su veliku pažnju prolaznika i svih okupljenih pa je bilo skoro nemoguće vidjeti tko se ispred Mimare zapravo pojavio. Luksuzni sportski automobili prilagođeni trkama, zaista su fascinantni, kao i njihovi vlasnici.

Eve i Bode Miller među ljubiteljima brzine i sportskih automobila

Dok ih promatrate, nemate predodžbu da se radi o bogatašima koji novac troše kako bi osjetili ovaj ultimativni užitak i adrenalin. Neki su pri ulasku pred Mimaru, imali i omanji performans, pa su plesali na autima. Drugima je pak glavni ukras bila FHM-ova ljepotica, utegnuta u plavi automobilistički kostim, i vozač odjeven u sado-mazo kombinaciju. Osim Boda Millera i Eve, ljubitelji ovog sporta su i David Hasselhoff te reperi skupine Cypress Hill. Iako su mnogi očekivali omiljenog spasioca, on se nije pojavio.

Hasselhoff nije došao, navodno se žestoko tulumarilo u Veneciji

Na okupljanju se šuškalo kako se neki neće pojaviti zbog žestokog tuluma u Veneciji, koji im je prethodio. Također, na granici su bili zaustavljeni i morali su platiti kazne za prekršaje u prometu. U Mimari ih je kratko posjetio i Milan Bandić. Ova ekipa počela je svoju avanturu u četvrtak u Londonu, a putuju diljem Europe. Među mjestima koja posjećuju su Pariz, Barcelona, Monte Carlo, Milano, Venecija, Zagreb, Beograd, Sofija i Istanbul. U Beograd stižu večeras, a tamo će vjerojatno prespavati. Otamo kreću u Istanbul, koji je krajnji cilj njihove utrke. U svakom slučaju, impresivna ekipa ljudi, s još impresivnijim limenim ljubimcima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.