Wentworth Miller pokušao se ubiti nekoliko puta u tinejdžerskim godinama

Foto: Guliver Image/Getty Images

WENTWORTH MILLER; glumac ovdašnjoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji "Zakon braće", koji je nakon godina nagađanja nedavno prvi put javno priznao da je gay, i to u poruci Rusima, progovorio je o teškim trenucima u životu.

Naime, kao tinejdžer pokušao se ubiti nakon što nije mogao pronaći način da se pomiri sa svojom seksualnošću i okolnostima u kojima se našao. Pokušao je popiti pretjeranu dozu tableta jednog vikenda kad mu roditelji nisu bili kod kuće: "Prvi put sam se pokušao ubiti kad sam imao 15 godina. Čekao sam da mi obitelj ode od kuće i da ostanem sam pa sam progutao čitav sadržaj bočice s tabletama. Ne sjećam se narednih nekoliko dana, ali siguran sam da sam u ponedjeljak bio u busu za školu praveći se da se ništa nije dogodilo. A kad me netko pitao je li to bio poziv u pomoć, rekao sam da nije jer nikome nisam ispričao što sam napravio", kazao je, prenosi E! Online.

"Odrastajući bio sam meta. Govorio sam na pravi način, stajao na pravi način, držao se na pravi način. Svaki je dan bio test i postojalo je tisuću načina da ga se padne. Tisuću način da ne ispunite nečije standarde o tome što je prihvatljiva", nastavio je i dodao da ranije u svojoj karijeri nije priznao da je gay jer ga je pomisao na to činila nervoznim: "Imao sam jako puno prilika da kažem istinu, ali odabrao sam da je ne kažem. Privatno su svi znali, javno ne. Bojao sam se da će to utjecati na karijeru koju sam tako naporno gradio".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.