William Shatner objasnio zašto nije došao na sprovod Leonarda Nimoya: "Osjećam se zaista grozno"

Screenshot: YouTube

WILLIAM SHATNER objavio je na svom Twitteru cijelu seriju isprika u kojima je naveo razloge zbog koji nije mogao doći na posljednji ispraćaj Leonarda Nimoya, svog kolege, ali i velikog prijatelja, koji je preminuo o petak, 27. veljače.
 
"Osjećam se zaista grozno", napisao je Shatner, koji je večer prije morao prisustvovati balu Crvenog križa na Floridi te nije mogao na vrijeme stići na sprovod, te dodao: "Tu se bavim dobrotvornim radom, dok pokapaju jednog od mojih najdražih prijatelja". U kasnijim je objavama dodao: "Možda se možemo sutra svi zajedno okupiti ovdje i odati mu počast", te: "Zato, idemo sutra odati počast Leonardu..." 
 
Posljednji ispraćaj legendarnog glumca održan je danas u Los Angelesu, bez velike pompe, uz obitelj i najbliže, kako izvještava BBC. 
 
Shatner i Nimoy zajedno su igrali uloge Cpt. Kirka i Mr. Spocka u kultnim "Zvjezdanim stazama" te bili dugogodišnji prijatelji. Nakon vijesti o Nimoyevoj smrti, Shatner je na Twitteru napisao: "Volio sam ga kao brata. Svima će nam nedostajati njegova duhovitost, njegov talent i njegov način na koji nas je volio".
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.