Zaklada Mary J. Blige nije platila obećane školarine, neke studentice morat će napustiti fakultet



GLAZBENICA Mary J. Blige 2010. godine osnovala je zakladu koja je trebala financirati 25 studentica sa Akademije za žene koje ostvare izvrsne rezultate tijekom školovanja. Točnije, zaklada je trebala tijekom četiri godine studiranja svim studenticama platiti školarinu na fakultetima na kojima odaberu nastaviti svoje školovanje. Međutim, zaklada se sad našla pod povećalom javnosti jer školarine studenticama nisu plaćene.

Gennevive Sarfoah, koja studira na SUNY Cantonu za New York Post izjavila je kako joj je školarina 2011. godine jedva plaćena i to na samom roku, a školarina za 2012. godinu nije ni djelomično uplaćena zbog čega je dobila opomenu Sveučilišta te je morala podići studentski zajam. Dodala je kako će se, ako zaklada uskoro ne plati ništa, morati ispisati sa studija.

Majka jedne druge studentice za medije je izjavila kako je njena kći prošla istu stvar te je zbog toga pokušala telefonski i e-mailom kontaktirati nadležne u zakladi, ali nije dobila nikakav odgovor.

Portal TMZ također je otkrio kako je jedna američka banka tužila zakladu Mary J. Blige jer nisu vratili zajam od 250.000 dolara. Nakon toga pjevačica je portalu izjavila kako je postavila "krive ljude na prava mjesta" te se trenutačno radi na tome da se stvari čim prije poprave i školarine plate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.