Zatrudnjela nakon seksa za jednu noć pa oca djeteta traži preko interneta

Screenshot: 9News

BIANCA FAZEY iz Australije preko internetskog je oglasnika krenula u potragu za ocem svojeg djeteta.

Ova 25-godišnjakinja zatrudnjela je nakon seksa za jednu noć s muškarcem kojeg zna samo kao Jeremyja iz Pertha, a u svojem oglasu otkrila je i da su se seksali 23. travnja prošle godine. Ubrzo nakon toga saznala je da je trudna, unatoč tomu što su joj 2011. liječnici rekli da nikad neće moći imati djece.

U potragu za ocem svojeg sina Logana krenula je odmah čim je odlučila zadržati dijete, ali ona dosad nije urodila plodom.

Komentatori na internetu nazivaju je lošom majkom, ali ona je odlučna u namjeri da pronađe Loganovog oca. "Užasavaju me komentari da sam loša majka i da neka bog pomogne mojem djetetu. Muka mi je od toga kako ljudi spremno osuđuju nekoga koga poznaju iz objave od 500 riječi", napisala je na Facebooku i dodala: "Još uvijek sam u potrazi i vjerojatno ću zauvijek tražiti jer sam vrlo znatiželjna tko je zapravo ta osoba i kakav će Logan biti jednog dana. Ne očekujem da mi se javi, ali ako ipak to odluči napraviti, uvjeravam ga da će to ostati između nas".

Napomenula je i da je, otkad je ostala trudna, jedino o čemu razmišlja pronalazak djetetova oca. "Pokušavala sam ga pronaći mjesecima i osjećala sam pritisak od onih koji su mi govorili da ne smijem odustati unatoč tomu što sam naizgled iscrpila sve izvore. Blesavo sam objavila to na internetu, misleći da nitko neće vidjeti, ali sad kad se priča ovako proširila, nadam se da će doći i do njega".

I iako se nada da će joj popularnost priče pomoći, osjeća i negativnu stranu objave: "Nažalost, sve što sam dosad dobila je gomila optužbi i poruke idiota koji mi pišu da će rado glumiti Jeremyja", piše Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.