Zbog ovih rukavica za sušenje kose reći ćete zbogom ručnicima i fenu

Screenshot: YouTube

SVI KOJI imaju dugu kosu znaju da je najlakši dio procesa pranja i sušenja kose upravo samo pranje, a daleko najnaporniji- sušenje kose.

Američka kompanija osmislila je posve jednostavan, inovativan i originalan način za brže, praktičnije i manje štetno sušenje kose.

Općenito je poznato da topli zrak iz sušila za kosu šteti vlasima kose, a trljanje kose ručnikom po tom pitanju nije ništa bolje.

Rukavice punog naziva "Hair Drying Gloves" napravljene su od posebnih mikrovlakana koji apsporbiraju vlagu duplo brže i bolje od uobičajenih ručnika, a iz kompanije koja je iste dizajnirala tvrde da je kosa nakon kratkog procesa, u kojem kosu provlačite kroz rukavice, uskoro sasvim suha.

Osim toga, ako ste ne kosu nanijeli sredstva za njegu, rukavice ista neće ukloniti iz vlasi, prenosi Daily Mail.

Glasnogovornik kompanije Hammacher Schlemmer je kazao: "Rukavice upijaju vodu brže od ručnika i toliko dobro da vam ne treba sušilo za kosu. Posve inovativno, praktično i štedljivo u vremenu i novcu".

Iz kompanije su otkrili da osim što rukavice suše kosu, one su i odlično sredstvo kojim možete napraviti željenu frizuru, posebno kovrče kod dulje kose koje nastaju tzv. gužvanjem kose.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.