Zbog seksa na plaži on ide u zatvor na 2,5 godine, a ona mora platiti 300 dolara

Screenshot: YouTube

JOSE CABALLERO (40) i Elissa Alvarez (20) uhićeni su prošle godine na plaži Bradenton nakon što su ih uznemireni posjetitelji prijavili zbog seksa na plaži, a porota ih je početkom svibnja nakon samo 15 minuta vijećanja osudila zbog "lascivnog ponašanja u prisutnosti maloljetnika".

Nakon dva mjeseca određena je i visina kazne. Fitness trener Jose u ponedjeljak je osuđen na dvije i pol godine zatvora, dok Elissa mora platiti kaznu od 300 dolara.

Par je tvrdio da se nisu seksali na plaži, no na njihovu žalost, starija žena snimila je njihovu akciju na javnoj plaži u okrugu Manatee na Floridi, a potom je snimku predala policiji. U prilog im na suđenju nisu išli ni iskazi svjedoka prema kojima je na plaži u to vrijeme bilo nekoliko obitelji te trogodišnje dijete.

"Ako uzmete u obzir da je bilo oko 14 sati i da je na plaži bila gužva, jasno vam je kakva osoba morate biti da to radite ispred djece", rekao je državni tužitelj Anthony Dafonseca.

Dodao je da je važno da javnost shvati što se neće tolerirati na javnim plažama.

"Zadovoljni smo time što je određena kazna od dvije i pol godine", rekao je Caballerov odvjetnik Ronald Kurpiers za Daily Mail. Odluku da se njegovog klijenta registrira kao seksualnog prijestupnika nazvao je ipak "užasno nepravednom". Najavio je da će se na presudu žaliti.

Elissin odvjetnik Greg Hagopian rekao je da se njegova klijentica srami onoga što se dogodilo.

"Iz ovoga je naučila jako puno. Nikad nije htjela nikome nauditi, a sad mora s tim živjeti cijeli svoj život", dodao je.

Caballero je dobio strogu kaznu jer mu ovo nije prvi sukob sa zakonom. Već je bio osuđen zbog krijumčarenja kokaina i opiranja uhićenju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.