Žena koja je uz kuću ponudila i sebe našla je kupca (a vjerojatno i muža)

Screenshot: YouTube

U OŽUJKU je jedna indonezijska agencija za nekretnine objavila oglas u kojemu žena pod imenom Wina Lia prodaje svoju kuću, a uz nju daje i svoju ruku.

Na prvi pogled oglas za kuću s dvjema sobama, dvjema kupaonicama, parkiralištem i jezercem s ribicama djelovao je sasvim obično, ali sadržavao je neuobičajenu odredbu. "Ako kupite kuću, može zatražiti ruku njezine vlasnice", stajalo je u oglasu uz fotografiju 40-godišnjakinje.

“Nije mi žao što sam objavila oglas. Svaki put kad sam se zaljubila duboko sam se razočarala. Sada mi je velika želja pronaći kupca za kuću, a bilo bi divno kada bi usput pronašla i srodnu dušu”, rekla je Wina.

Dva mjeseca kasnije pokazalo se da se oglas isplatio. Wina je uspjela prodati kuću, ali i pronaći muškarca za kojeg će se udati, piše magazin Time. "Ime mu je Redi Eko, a poput mene i on je tražio nekoga", rekla je.

Njen budući suprug je samohrani roditelj poput nje, a taj 46-godišnji poduzetnik je, kad je saznao da ona prodaje kuću zbog financijskih problema, odlučio uskočiti. "Prodat će svoju kuću u Lampungu i iskoristiti taj novac da mi pomogne", rekla je Wina.

Redi je i ranije imao planove o preseljenju u Yogyakartu kako bi bio bliže svojoj djeci, koja tamo idu na fakultet. "Bez obzira na to bilo to s Winom ili ne, ostat ću živjeti ovdje", rekao je za Kompas.

Dosad se još nisu sreli, ali pričali su preko telefona i razmjenjivali SMS poruke. Najprije će zajedno otići na jedno hodočašće, a ako sve prođe dobro, za mjesec dana će se vjenčati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.