Žena slavnog pjevača optužuje oskarovca za seksualno zlostavljanje: "Trljao je penis o moj vrat"

Screenshot: YouTube

HOLIVUDSKA zvijezda Ryan O'Neal optužen je za seksualno zlostavljanje supruge Marvina Gayea u restoranu na Beverly Hillsu, a najbizarnije je da je soul pjevač sve gledao. Jan Gaye tvrdi da je glumac nagrađen Oscarom za svoju ulogu u "Ljubavnoj priči" prišao njoj i njenom suprugu tijekom ručka i "sve odradio suptilno". Navodno je stajao iza nje i trljao svojim penisom o njen vrat, dok je razgovarao s njenim suprugom.

Jan je o tom susretu progovorila u svojoj autobiografiji "Nakon plesa. Moj život s Marvinom Gayem" koja će biti objavljenja sljedećeg mjeseca, a očito će biti veliki hit.

Druga supruga soul legende pjevala je back vokale na pjesmi "Got to give it Up", koja je bila predmet 7,4 milijuna dolara vrijedne tužbe protiv Pharella Williamsa i Robina Thickea.

Ona i Gaye su bili u problematičnoj vezi zbog ovisnosti o drogama, a krajem sedamdesetih susreli su se s O'Neilom. Prvo je Marvin vidio Candice Bergen i oduševio se njome, komentirajući da je "toliko lijepa da zaustavlja promet". Kad ju je Jan gledala, Marvin ju je optužio da je Candice seksualno privlači, no ona mu je odgovorila da ju je samo zapanjila njena ljepota.

"Tijekom istog ručka zapazili smo Ryana O'Neala. Marvin se činio opsjednut njime. Nije mogao prestati zuriti. Nije to bila fizička privlačnost, već samo fascinacija. O'Neal je bio nevjerojatno lijepa filmska zvijezda", opisala je.

Marvinu je rekla da ako ona ne misli da se on pali na Ryana, već mu se samo divi, onda i on valjda može shvatiti da se ona ne pali na Candice, već joj je samo lijepa.

Marvin joj je na to odgovorio da je njena ljepota očarala O'Neala te da im on zbog toga prilazi.

"Došao je do našeg stola i rukovao se Marvinom, koji ga je upoznao sa mnom. Bila sam oduševljena. No oduševljenje je nestalo kad je O'Neil stao iza mog stolca i prislonio se na moj vrat koji je bio prekriven kosom. Suptilno je povukao svoj potez, no nije bilo sumnje, njegov penis je bio na mom vratu. Dok je pričao s Marvinom nježno ga je pritiskao. Ja sam imala čudan smiješak na licu. Nisam znala ni što reći ni što napraviti. Na kraju nisam napravila ništa. Nisam to ispričala Marvinu, bojala sam da će to dovesti do svađe.

Holivudski glumac negirao je ove optužbe.

"Nikada nisam upoznao tu ženu", rekao je za Daily Mail Online. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.