Zmije, miješanje kave u posebnom smjeru i Maybach: Svjetske zvijezde i njihovi ekstravagantni zahtjevi

Foto: Gulliver Image/Getty Images

PRIJE nekoliko dana Beyonce je sa svojim navodnim zahtjevima za trenutačnu turneju "Mrs. Carter Show" postala glavna vijest u svim svjetskim showbiz medijima, ali ona definitivno nije ni prva ni posljednja zvijezda čiji su prohtjevi čudili "obične smrtnike".

Ipak, njezine su slamke od titana i crveni papir bili dovoljan razlog da se prisjetimo još nekih zvjezdanih zahtjeva, a njih je na jednom mjestu prikupio The Sun. U njima prednjače žene, dakle prave dive, ali na popisu se nalazi i nekoliko pripadnika snažnijeg spola koji su pokazatelj da i oni ponekad jako dobro znaju "izvolijevati".

Ipak, nije nepoznanica da neki glazbenici tvrde da sulude zahtjeve uvrštavaju u svoje ridere kako bi se uvjerili da su ih organizatori uopće pročitali, ali i unatoč tomu neki koji su se našli na ovom popisu u najmanju su ruku - živopisni.

Rihanna


RiRi zahtijeva da njezina garderoba bude prepuna svijeća i cvijeća, ali i da je u njoj dva metra dug bijeli kauč koji nije kožni. Osim toga, pokućstvo mora biti pokriveno "ledeno plavim šifonom", a moraju joj biti dostupne i različite vrste junk fooda u protuvrijednosti od 13.000 kalorija.

Mariah Carey


Mariah traži šampanjac Cristal, zakrivljene slamke, posebnog čovjeka zaduženog za bacanje njezinih žvakaća, zakusku za osmero ljudi, pročišćivače zraka, štenca i mačiće.

Madonna

Kraljici popa treba prostorija u koju može stati 200 ljudi iz njezine pratnje, uključujući 30 tjelohranitelja, instruktora joge, nekoliko kuhara i čovjeka koji čisti njezinu odjeću. Traži i 20 internacionalnih telefonskih linija za svoju garderobu. U njoj moraju biti i ljiljani te bijele i ružičaste ruže čije su stabljike podrezane na dužinu od 15 centimetara.

Jennifer Lopez


Njezini su zahtjevi takvi da je nedavno ostala bez prilično unosne gaže otvorenja indijskog prvenstva u kriketu. Tad je tražila privatni zrakoplov, hotelske sobe za svoju pratnju i hranu samo bijele boje. Tražila je navodno i da joj se kava miješa samo u smjeru suprotnom od smjera kazaljke na satu.

Motley Crue


Bend problematičnih glazbenika na svojem je popisu imao posebnu vrstu senfa i majoneze, kremasti maslac od kikirikija, tri i pol metra dugu bou, strojnicu i raspored sastanaka lokalnih skupina liječenih alkoholičara.

James Brown


Brownovi su zahtjevi uključivali "dvije djevojke mlađe od 21 godine" i ženski fen za kosu.

Marilyn Manson


Kontroverzni glazbenik uvijek zahtijeva da je klimatizacijski uređaj "odvrnut" do kraja, posebnu vrstu gumenih bombona i čipsa, kokice za mikrovalnu i "ćelavu kurvu bez zubiju".

Britney Spears


U Britneyinu se rideru našlo gotovo 2000 zahtjeva, koji su uključivali pržene ribice s krumpirićima, uokvirenu fotografiju princeze Diane, McDonald'sove cheeseburgere bez peciva, 100 smokvi i šljiva i pastu za zube.

P Diddy

Iz njegovih se popisa izdvaja nekoliko zahtjeva: 204 ručnika i 20 sapuna, dvije boce konjaka, šampanjac, votka i Maybach otporan na metke.

Prince


Prince navodno inzistira na tomu da je sva hrana prekrivena prozirnim celofanom, ali traži i posebnu vrstu čaja za opuštanje te svijeće s mirisom jasmina i lavande.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.