Znate li zašto žene šalju svoje golišave fotografije?

JESTE li se zapitali kako to da se u medijima uvijek pojave golišave fotografije iz mobitela većinom ženskih zvijezda?

Znanstvenici tvrde da je želja da dijelimo svoje gole fotografije s drugima nešto što nam je "ugrađeno" mozak i ne možemo se tome oduprijeti.

A žene češće imaju potrebu slati svoje fotografije u zamamnim pozama jer njihova seksualna želja ovisi o tome kakvo im je samopouzdanje: "Kad se osjećaju željenima to pojačava seksualni nagon kod žena", tvrdi Marta Meana, predsjednica Društva za seksualnu terapiju i istraživanja, i dodaje: "Podaci pokazuju da ono što žene misle o svom izgledu ima jako puno veze s njihovom seksualnom željom".

Nedavna su istraživanja pokazala da gotovo polovica svih ženskih maštarija odražava želju da budu seksualno neodoljive muškarcima. U provedenoj anketi 47 posto žena priznalo da njihove seksualne fantazije često uključuju to da sebe vide kao striptizetu ili neku drugu vrstu "seksualne" zabavljačice, javlja Daily Mail.

A ovo bi istraživanje moglo objasniti nedavnu navalu golišavih celebrity fotografija. Popis je dugačak, a na njemu su se našli: Scarlett Johansson, Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Charlize Theron, Chris Brown, Rihanna i mnogi drugi, ali u pitanju su većinom žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.