Aca Lukas napada Severinu? "Pjevat ću ja u Sarajevu za Novu besplatno"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL/Instagram

Severinu je nakon incidenta sa srpskom policijom podržala gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, koja je sve Srbe pozvala u Sarajevo na doček Nove godine, gdje nastupa Severina.

Kako piše Dnevni avaz, njen nastup koštat će blizu 800 tisuća konvertibilnih maraka, odnosno, oko 400 tisuća eura. Zatim se oglasio srpski pjevač Aca Lukas, s kojim je pjevačica trebala snimiti duet.

"Volim Srbiju, volim Beograd, volim Bosnu i Hercegovinu, volim Sarajevo, volim Hrvatsku, volim Zagreb... Želim da moje kolege i kolegice ne pljačkaju budžetske pare jer je to novac od svih građana. Pjevat ću u Sarajevu za Novu Godinu bez honorara jer nema smisla da nekoga plaćaju 800.000 KM. To bi bila velika sramota! Sarajlije znaju što je glazba", napisao je na društvenim mrežama Lukas.

"Pokazala je hrabrost i nepokolebljivost"

Podsjetimo, Severina je u nedjelju navečer krenula za Srbiju, a srpska policija privela ju je na razgovor prilikom prelaska granice zbog "spornih izjava" koje je davala u javnosti. Iako je na kraju puštena u Srbiju, odlučila se vratiti u Hrvatsku. Mnogi su joj zatim iskazali podršku, a u utorak je podršku izrazila i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

Gradonačelnica Karić je istaknula da je Severina "još jednom pokazala hrabrost i nepokolebljivost u svojim ispravnim, jasnim i čvrstim stavovima". "Pozivam sve građane Srbije i regije koji cijene istinu, pravdu i slobodu da 2025. godinu dočekaju u Sarajevu, s nama i Severinom. Zajedno možemo i moramo izgraditi društvo koje ne prihvaća nepravdu i ugnjetavanje. Dobro nam došla, Seve, i dobro nam došli, dragi ljudi", dodala je gradonačelnica. Severina je podijelila njezine riječi podrške na svojem Instagram storyju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.