Adele je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda: "Ona je službeno nevjerojatna"

Foto: Profimedia/Instagram

Pjevačica Adele uspjela je postaviti novi svjetski rekord. Naime, Guinnessova knjiga svjetskih rekorda službeno je potvrdila da je Adele imala najveći neprekinuti vanjski LED ekran na nastupima u Münchenu.

Joanne Brent, službena sutkinja Guinnessovih svjetskih rekorda, izrazila je svoje uzbuđenje zbog pjevačičinog postignuća: "Neizmjerna je čast pokloniti kultnoj Adele ovu titulu. Vizualni efekti po mjeri, skrojeni za svaku pjesmu, doista su uzdigli njezine nastupe, dodajući neosporan 'wow' faktor. Bila je to savršena nadopuna Adeleinoj umjetnosti. Ona je službeno nevjerojatna."

Jučerašnjim nastupom u Münchenu britanska pjevačica Adele završila je turneju od deset nastupa, koja je uključivala dva nastupa tjedno u ovom njemačkom gradu. Njezina turneja pod nazivom Adele in Munich započela je 2. kolovoza.

Severina i Nina Badrić uživale su na koncertu Adele

Mnogi poznati Hrvati nisu propustili veliki spektakl britanske zvijezde pa su se tako Severina i Nina Badrić pohvalile fotografijama i snimkama s koncerta. 

Nina Badrić je čak prekinula svoj ljetni odmor na Hvaru i otišla u München na koncert pjevačice, gdje je u društvu nekoliko desetaka tisuća ljudi uživala u audiovizualnom spektaklu. Nastup britanske glazbenice toliko ju je oduševio da mu je odlučila posvetiti dvije objave na Instagramu. Napisala je da joj je Adele velika inspiracija za njezin koncert koji će održati u zagrebačkoj Areni 30. studenog.

Severina je također podijelila na Instagram storyju atmosferu s koncerta, iz VIP zone i selfie s prijateljima, a bila je u društvu PR-ovca Davora Grgina i bivše manekenke Ive Radić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.