Adi Šoše o obožavateljicama i svojoj curi: Ljubomorna je, a što će. Razumijem je

Foto: Instagram

PJEVAČ Adi Šoše, kojeg je hrvatska publika upoznala u emisiji A strana, nedavno je nastupio na Adventu u Dubrovniku, a uskoro planira objaviti duet s Tonijem Cetinskim. Hitom Najljepši cvijet ovaj mladi Mostarac pokorio je klubove i advente u Hrvatskoj.

Trenutačno je toliko tražen da nastupa čak četiri puta na tjedan. "Što sam tražio, to sam dobio. Što ću sad? Čuvam se koliko god mogu, ali ne možeš izbjeći viruse. Tako da se već dva tjedna borim s grlom, kašljem i kihanjem. Ali valjda ću preživjeti", našalio se Adi za Dnevnik.hr.

Kad ovaj zgodni 31-godišnjak izađe na pozornicu, djevojke i žene doslovce vrište i plaču, a nerijetko mu doleti i poneki grudnjak. Na pitanje kako se djevojka nosi s njegovim obožavateljicama, Adi iskreno odgovara:

''Ljubomorna je, a što će, potpuno je razumijem. Malo previše pažnje imam. Možda i više nego što sam zaslužio, valjda će preživjeti sve ovo", zaključio je. Nedavno je prvi put, priznaje, doživio i jedno neugodno iskustvo na svojem koncertu.

O Gibonniju: On je jedan od mojih uzora

''Pa malo se napila žena, tražila neku pjesmu koju mi nemamo u repertoaru. Ja rekoh ne znam tu pjesmu. Kaže ona: 'Pa kako ne znaš, to je hit. Kad završiš nastup, vidjet ćeš ti nakon svirke.' Ja kažem: 'Što ti je ženo, nisam ti ništa napravio, smiri se. Ali nije me prebila na kraju", ispričao je.

Prije desetak dana javno ga je pohvalio Gibonni. "Ima jedan mali iz Mostara, odlično pjeva i ima srce. Ja nisam zadnjih 20 godina čuo da netko toliko uđe u pjesmu", rekao je, između ostalog, Gibonni o Adiju u intervjuu za Zadarski podcast.

Adi mu je sada odgovorio: ''Gibonni je jedan od mojih uzora, čovjek čiju karijeru pratim i čiju karijeru bih htio imati koliko-toliko. Hvala što mi vjeruješ, Gibonni, hvala ti od srca. Nevjerojatno mi je to, puno mi znači", priznao je Adi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.