Adriana Lima i Marko Jarić u prosincu postaju roditelji, obiteljska oaza je luksuzna vila u Los Angelesu

POZNATI srpski košarkaš Marko Jarić i njegova supruga, manekenka Adriana Lima, kupili su nedavno kuću na Beverly Hillsu, u Los Angelesu, raspisali su se srpski tabloidi. Izgleda da se poznati bračni par priprema za prinovu, koja im dolazi u prosincu ove godine. Par je navodno već duže vrijeme razmišljao o tome gdje će manekenka donijeti njihovu bebu na svijet te su izgleda na kraju odlučili da to bude Los Angeles, gdje će i sviti svoje obiteljsko gnijezdo.

Jarić je navodno prvo prodao svoj momački stan kojeg je također posjedovao u L.A.-u, te se poslije odlučio na kuću u ovom elitnom dijelu grada. Njihova vila posjeduje bazen i okružena je sa mnogo zelenila koje će ih izolirati od pogleda znatiželjnika. Osim toga, ovaj skladni par posjeduje i penthouse u New Yorku, koji se rasprostire na 222 kvadratna metra, a uređen je vrlo luksuzno.

I jedan i drugi stan dobro će im doći zbog prirode poslova kojima se bave jer se zbog istih moraju stalno seliti. Ipak, još uvijek nije isključeno i to da Marko pojača madridski Real ove sezone, što bi značilo da se par seli u Madrid. No, uza sve to, ovom paru je najvažniji skorašnji dolazak prinove, čiji spol još uvijek nije poznat javnosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.