Adriana Lima jedna je od najljepših žena svijeta. Ove fotke su dokaz

Foto/Screenshot: Profimedia/Instagram/EPA

Jedna od glavnih tema ovih dana je Adriana Lima, odnosno promjena na njezinom licu o kojoj bruje mediji i društvene mreže. Manekenka se nedavno pojavila na premijeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, a pažnju je ukrao njezin izgled.

"Što joj je s licem?", "Odmah moram saznati što se dogodilo s licem Adriane Lime", neki od su od komentara na internetu, a mnogi misle da je imala zahvat fox eyes, koji je trend u svijetu i isprobale su ga mnoge zvijezde. Lima je kao odgovor na kritike objavila sliku bez šminke.

"Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je uz fotografiju. 

Trolovi je vrijeđaju zbog izgleda

Manekenka ima troje djece. Kćeri Valentinu (13) i Siennu (10) dobila je u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (44). Prošle godine dobila je svoje treće dijete, sina Cyana, s filmskim producentom Andreom Lemmersom (42). Od tada ne prestaju kritike na račun njezinog izgleda.

Izjavila je da joj se tijekom trudnoće promijenilo lice, ali i tijelo. Zbog toga su je trolovi počeli vrijeđati po društvenim mrežama.

''To je sada prijelazno razdoblje jer sam rodila bebu. Dakle, upravo ste stvorili život, to je veliki blagoslov. Svako tijelo ima drugačiju reakciju tijekom trudnoće i nakon trudnoće. Moram trenirati svaki dan, vježbati prihvaćanje svaki dan, a ja se borim svaki dan", izjavila je jednom prilikom.

Zato smo vas odlučili podsjetiti zašto je Adriana Lima jedna od najljepših žena svijeta. U nastavku možete pronaći njezine fotografije s početka karijere, kao i one u prirodnom izdanju, u trudnoći, s djecom i dok je sjajno nosila modne revije. One su najbolji dokaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.