Adriana Lima prvi put na crvenom tepihu nakon kritika na račun njenog izgleda

Foto: Profimedia

ADRIANA LIMA pojavila se na crvenom tepihu prvi put nakon što su je obožavatelji kritizirali zbog izgleda

42-godišnja manekenka je bila na gala večeri Mon Chéri Barbara u Münchenu. Za ovu prigodu odjenula je dugu, sivu haljinu s plaštem. Ako je suditi prema fotografijama, Lima je stigla dobro raspoložena. Pozirala je fotografima, a u jednom trenutku je i mahnula prisutnima.

Nedavno objavila fotku bez šminke

Podsjećamo, Adriana je prije nekoliko tjedana izazvala puno komentara nakon pojavljivanja na premijeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes u Los Angelesu. 

Mnogi su na društvenim mrežama pisali da se Adriana na premijeri pojavila s vidno iskošenim očima i podignutim obrvama. Istaknuli su da sumnjaju na zahvat fox eyes koji je svojevrsni trend u svijetu i koji su isprobale mnoge poznate zvijezde.

Adriana je potom kao odgovor na kritike objavila fotku bez šminke. "Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je uz objavu. 

Inače, Lima se 2018. povukla iz modelinga kako bi se posvetila obitelji. No ove se godine ponovno pridružila Victoria‘s Secretu za kampanju parfema i jedno je od lica kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret.

>>Adriana Lima jedna je od najljepših žena svijeta. Ove fotke su dokaz

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.