Adrijana Dejanović: Ne idem na takve plaže, ali ne smeta mi ako je netko gol ili u toplesu

ADRIJANA DEJANOVIĆ je bila na predstavljanju sajma "Beauty&Lifestyle Show" koji će se održati na jesen, 24. i 25. rujna, u Areni Zagreb. Lijepa manekenka rekla nam je kako je psihički već spremna za odlazak na more. "Što se fizičkih priprema tiče, njih se primam zadnjih dva tjedna uoči odlaska, treninzi i tretmani. Nije da me previše brine kako ću nekome izgledati na plaži i što će tko misliti, već više zbog sebe same, da sam zadovoljna", kaže Adrijana.

"Bojim se sunca, nisam tip koji se na plaži prži"

Manekenka je prošlog ljeta bila na Pagu s cijelim društvom i dobro se zabavila, no kaže da nije uvijek partijanerica. "Ovisi kako kada, obično je moje ljetovanje mješavina izlaženja i odmaranja. Ali bojim se sunca, nisam tip koji se prži, imam alergiju pa moram paziti. Odem nekoliko puta u solarij prije sunca, inače bih izgorjela u sat vremena", rekla nam je Adrijana.

Budući da je živjela u inozemstvu, manekenku ne iznenađuje bilo kakvo izdanje u kojem se netko pojavi na plaži. "Nikada ne idem na nudističke plaže, ali ne smeta mi ako je netko na plaži u toplesu ili gol. Živjela sam vani tako da sam navikla, svatko neka radi kako želi", praktična je Adrijana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.