Affleck inicirao kupnju zajedničke luksuzne vile, Lopez popustila iz jednog razloga

Foto: EPA

Jennifer Lopez nedavno je okončala brak potvrdivši dugotrajne glasine o rastanku s Benom Affleckom. Zajedničku vilu već su ranije stavili na prodaju. Izvori sada tvrde da je Affleck inicirao kupnju luksuzne vile u jednoj od najprestižnijih četvrti Los Angelesa. "Ben je predložio vilu, a Jennifer je napravila kompromis i pristala", izjavili su izvori za People.

Dodali su i zašto je Lopez pristala na zajedničku kupnju. "Pristala je zbog velikog prostora koji omogućuje smještaj obje obitelji. Kuća ima teretanu, ured, igralište i dva privatna ulaza", rekao je izvor ističući da Jennifer uvijek vodi računa o dobrobiti djece.

24 kupaonice, gostinjski penthouse...

Na prodaju su je stavili još u srpnju za 68 milijuna dolara. Kupili su ovo imanje u svibnju 2023. za 60.8 milijuna dolara. Sama kuća prostire se na 3500 kvadratnih metara s 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, piše Realtor.com. Osim toga, tu su zaseban penthouse za goste od 465 kvadrata, kuća za domara, kućica za osiguranje s dvije spavaće sobe, garaža za 12 automobila i parkiralište za 80 vozila.

Affleck kupio novu kuću

Affleck je nedavno kupio kuću u Pacific Palisadesu u Los Angelesu. Za nju je izdvojio 20.5 milijuna dolara, a ima pet spavaćih soba i šest kupaonica, piše TMZ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.