Al Pacino (83) dobio dijete s 54 godine mlađom djevojkom Noor

Foto: Profimedia

GLUMAC Al Pacino dobio je svoje četvrto dijete. Njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah rodila je njihovo prvo zajedničko dijete, doznaje TMZ. Spol djeteta još uvijek nije poznat. 

Izvor blizak TMZ-ju rekao je da su roditelji presretni zbog prinove. Iako nije poznato kad točno je dijete rođeno, Pacino i njegova djevojka viđeni su jučer navečer na večeri u hotelu Sunset Tower u Los Angelesu. 

Po povratku kući Noor je vozila, a Pacino je sjedio na suvozačevom mjestu. Na zadnjem sjedištu vidi se dječja sjedalica, ali nije poznato je li beba bila u njoj, dodaje TMZ. 

Al Pacino zatražio test očinstva

Glasnogovornik slavnog glumca potvrdio je u svibnju da je Noor trudna. Tada je rečeno da je Noor u osmom mjesecu trudnoće. Pacino je, navode strani mediji, bio iznenađen zbog njezine trudnoće pa je Noor napravila DNA test koji je potvrdio da je Al otac njezina djeteta. 

Par je u vezi dvije godine, a prvi put su zajedno viđeni u travnju prošle godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, i to s Mickom Jaggerom, a ranije ju se povezivalo i s Clintom Eastwoodom. Inače, Al Pacino iz prethodnih veza ima kćer Julie (33) te 22-godišnje blizance Oliviju i Antona.

Pročitajte više