Slavni glumac navodno otkrio liječniku: Želim umrijeti

Foto: EPA

Zbog pravnih postupaka koji se vode radi prijava zbog zlouporabe slabosti koju su djeca glumca Alaina Delona podnijela protiv bivše očeve partnerice Hiromi Rollin, glumčevo zdravlje i lucidnost morali su se procijeniti nekoliko puta. Prema informacijama koje je otkrio francuski Le Parisien, tijekom posljednjeg pregleda legendarni je glumac svom liječniku povjerio želju da umre.

Dnevni list objavio je članak koji otkriva da glumac više nije čovjek kakav je nekad bio - fizički je i psihički oslabljen te je izgubio lucidnost. Glumac je navodno posljednjih godina bio podvrgnut različitim procjenama kako bi se utvrdila njegova sposobnost razlučivanja, nakon prijave za zloporabu slabosti koju su njegova djeca podnijela protiv Hiromi Rollin. Rezultati bi pokazali da bi glumac "iskusio četiri faze svog zdravstvenog stanja sa sve lošijom lucidnošću", piše francuski dnevni list.

Između rujna 2021. i lipnja 2023. liječnici su navodno primijetili "značajno oštećenje razlučivanja povezano s usporavanjem razmišljanja i poteškoćama u rješavanju njegovih obiteljskih problema, i konačno, u srpnju 2023., potpuno ukidanje njegovog razlučivanja". Tijekom završnog pregleda, liječnik je navodno napisao u svom izvješću da je "moral glumca bio nizak i da se čini da 'više ne očekuje ništa od života'".

Svađe oko nasljedstva

Podsjetimo, nedavno je glumčev odvjetnik Christophe Ayela reagirao na zahtjev za skrbništvom koji je podnio Delonov sin Anthony, uz podršku drugog sina Alain-Fabiena. "Ne slažem se s njegovim sinovima, koji ga žele staviti pod skrbništvo. Čini mi se da je to nepotrebno i gnusno. Kažem da je još uvijek vrlo dosljedan. Alain Delon je manje sposoban nego prije, ali je još uvijek s nama", rekao je.

U središtu svađa koje su nastale oko Delona i njegovo troje djece je pitanje nasljedstva filmske zvijezde, odnosno 300 milijuna eura imovine. Glumac je već napravio svoje aranžmane, koji su vrlo povoljni za njegovu kćer, tvrdi Anthony Delon. "Moja sestra ima 50% cjelokupnog bogatstva mog oca. Moj brat (Alain-Fabien) i ja smo ono što nazivamo rezervnim udjelom, tako da imamo 25%", rekao je najstariji od braće i sestara za CNews.

Od početka siječnja, troje djece francuske legende vode bratoubilački rat jedni protiv drugih, a svako se kune da će braniti očeve interese najbolje što mogu. Anouchka Delon poziva na liječenje u Švicarskoj, gdje živi, dok Anthony i Alain-Fabien kažu kako poštuju želju oca da završi svoje dane na svom imanju u Douchyju u Francuskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.