Alec Baldwin i njegova supruga privukli pažnju na US Openu, pratili su meč Đokovića

Foto: Profimedia

Zanimljiv meč Novaka Đokovića, koji je pobijedio moldavskog tenisača Radua Albota, na US Openu pratili su brojni gledatelji, među kojima su bili i glumac Alec Baldwin te njegova supruga Hilaria Baldwin. 

On je nosio elegantno odijelo s kravatom, a Hilaria je za ovaj sportski događaj obukla zelenu majicu s dekolteom te dugačku suknju s crno-bijelim prugama. Outfit je upotpunila elegantnim cipelama na petu i nakitom. 

Alec je nedavno oslobođen optužbi za ubojstvo iz nehaja

Podsjećamo, u srpnju je poznati glumac Baldwin oslobođen optužbe za ubojstvo iz nehaja snimateljice Halyne Hutchinson, koju je na setu filma Rust 2021. godine usmrtio hicem iz pištolja u kojem su trebali biti umjetni metci. Na setu je ranjen i redatelj Joel Souza. Zbog ubojstva iz nehaja prijetilo mu je do 18 mjeseci zatvora.

Glumac se izjasnio da nije kriv te je rekao da nije znao da je u pištolju pravi metak. Kada ga je sutkinja proglasila nevinim, glumac se rasplakao, a u zagrljaj mu je potrčala njegova supruga, koja je zaplakala s njim. 

Tada se oglasio na Instagramu. "Previše je ljudi koji su me podržali da bih im sad svima zahvalio. Za sve vas, nikada nećete znati koliko cijenim vašu ljubaznost prema mojoj obitelji", poručio je u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.