Aleksandra Prijović stiže u Zadar? Iz dvorane kažu da pregovaraju

Foto: Marko Lukunic/Sanjin Strukic/Sime Zelic/PIXSELL

Nakon što je Index doznao da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović, on je opovrgnuo da je zabranio taj koncert, a sada je direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović otkrio kako se o koncertu Prijović, ali i nekih drugih zvijezda, intenzivno pregovara. 

"Aleksandra Prijović je jedan od onih izvođača koji nam se nude u paketu za dvogodišnji ugovor. Naša politika je bila da se nikad ništa ne objavljuje dok se ne potpiše ugovor, a koji u ovom trenutku još nije potpisan. Ako i kad bude potpisan, obavijestit ćemo javnost", rekao je Karlović za Zadarski list i dodao da se radi o paketu od osam koncerata, odnosno četiri u ovoj i četiri u idućoj godini. 

"Radi se o izvođačima koji mogu napuniti dvoranu. Među njima su neka od najpopularnijih imena hrvatske estrade. Dogovaraju se financijski uvjeti s organizatorima ovih koncerata, grupacijom četiri, pet radijskih kuća. Nadam se da će pregovori uroditi plodom i da ćemo postići dobre financijske uvjete", rekao je Karlović. 

Karlović je dodao kako koncert Aleksandre Prijović nije trebao biti u svibnju ove godine te da se još ni ne zna kada će nastupiti u Zadru jer se moraju usuglasiti detalji ugovora. "Jučer sam dogovorio sa slovenskom grupacijom veliki rock koncert, a ugovor bi trebali potpisati do kraja tjedna. To je izvjesno", poručio je.

Dukić: Protiv sam svake vrste zabrane

Podsjećamo, o koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. 

Koncert se, kako je Index ranije doznao, trebao održati u svibnju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda pa koncert nije zakazan ni najavljen. Index je od povjerljivog izvora iz Zadra saznao da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić. No gradonačelnik je negirao te tvrdnje.

"Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga.

ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome", negirao je Dukić tvrdnje o otkazivanju koncerta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.