Alilović više od 10 godina ljubi Ivu. Mnogi je nazivaju najljepšom ženom sportaša

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell

MIRKO ALILOVIĆ odazvao se na poziv Hrvoja Horvata te će uskočiti na Euro. Naime, problemi s koronavirusom ne napuštaju reprezentaciju, a nakon što  su na posljednjem testiranju bili pozitivni vratar Mate Šunjić i Nikola Grahovac, izbornik Horvat za drugi krug Europskog prvenstva pozvao je Mirka Alilovića. 

Sportaš se pozdravio s obitelji i zaputio u Budimpeštu. Mirko se inače od reprezentacije oprostio prije tri godine, a uz njega čvrsto stoji njegova supruga Iva, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena hrvatskih sportaša. Mirko i Iva u braku su više od deset godina, a zajedno imaju troje djece - desetogodišnjeg Ivana, osmogodišnjeg Matu i trogodišnjeg Antu.

Ljubavna priča Ive i Mirka započela je u Zagrebu gdje su se upoznali. Iva je nakon godinu dana veze ostala trudna, a za Mirka se udala 2011. godine u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Par je često mijenjao adrese zbog Mirkove karijere. Danas žive u Mađarskoj zbog njegovog angažmana u tamošnjem rukometnom klubu Szeged. 

"Naša djeca su u Mađarskoj od rođenja i više nego u Hrvatskoj stoga oni, a i mi, osjećamo Mađarsku kao svoj drugi dom. Cijela životna infrastruktura, osim liječnika i frizera, nam je tu u Mađarskoj. Međutim, u budućnosti imamo planove vratiti se u Hrvatsku, iako čovjek nikad ne zna gdje će ga život odvesti", rekla je Iva jednom prilikom za Story.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.