Slavna američka kuharica rođena u Puli boravi u Hrvatskoj: Predivna obiteljska večera

Foto: Instagram

SLAVNA američka kuharica, autorica, vlasnica restorana i voditeljica TV emisija o kuhanju, Lidia Bastianich, nalazi se trenutno u Premanturi, istarskom selu u blizini Pule, a na svom Instagramu je podijelila fotografije s obiteljskog druženja.

"Uživanje u prekrasnoj obiteljskoj večeri u Premanturi u Hrvatskoj. Tetke, stričevi, rođaci iz svih dijelova svijeta… Italija, Hrvatska, Kanada i Sjedinjene Američke Države… Sjajno je ponovo se okupiti za stolom punim ukusnih jela, o tome se radi. Svi za stolom jedu", napisala je u opisu objave u kojoj je vidljiva njezina obitelj, ali i ukusna hrana u kojoj svi zajedno uživaju.

Njezina objava dobila je mnoštvo lajkova, a pratitelji su joj u komentarima napisali brojne pohvale, ponajviše hvaleći izgled hrane. "Kako je divno! Dobra hrana, obitelj... što vam više treba!", "Hrana izgleda sjajno", "Prekrasno obiteljsko okupljanje, dobra hrana i puno ljubavi", "Lijepa obitelj, a hrana izgleda ukusno", samo su neki od komentara upućenih slavnoj kuharici.

Bastianich je rođena u Puli, a odrasla je u Italiji te joj je talijanska kuhinja specijalnost. Poznata američka kuharica nagrađena je, među ostalim, i nagradom James Beard, kulinarskim Oscarom, a kuhala je i za dvojicu papa, Benedikta XVI. i Franju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.