Američka reperica (27) ubijena tijekom druženja s fanovima u kozmetičkom salonu

Foto: Instagram

Američka reperica Alliauna Green, poznatija kao Tan DaGod, ubijena je u kozmetičkom salonu u Kaliforniji, javlja Daily Mail. Imala je 27 godina.

Na društvenim mrežama ranije je objavila da će prisustvovati otvaranju salona i da će se družiti s obožavateljima. U salon je tijekom događaja ušao naoružani muškarac i pucao direktno u repericu. Alliauna je potom prevezena u bolnicu, gdje je preminula od ozljeda. 

Strani mediji pišu da se u policijskim izvještajima navodi da je do napada došlo zbog "prethodnog neslaganja tijekom dana". Društvenim mrežama proširile su se uznemirujuće snimke koje su zabilježile trenutke prije tragedije, a čuju se i pucnjevi.

"Ona je bila tamo, a muškarac s kapuljačom je ušao i počeo pucati. Svi su se sagnuli i sakrili iza automobila. Gledao je samo nju, to sam vidio. Nije pucao na sve, već samo u nju", rekao je jedan od očevidaca. 

Tan DaGod je prošle godine izdala nekoliko pjesama: Thats my ex pack, Mac & Needs, Controlla Freestyle, I need therapy... Bila je popularna i na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.