Američki glumac je na Korčuli: Ženina obitelj iz Srbije ima kuću kraj Dubrovnika

Foto: Instagram

AMERIČKI glumac Michael Weatherly među prvim je svjetski slavnim facama koje su ove godine stigle u Hrvatsku. Glumac poznat po ulozi u seriji NCIS posjetio je Korčulu, gdje je uživao u specijalitetima jednog restorana, a potom se fotografirao sa zaposlenicima.

Weatherlyju ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Prije dvije godine bio je u Dubrovniku, a tada je otkrio da će češće boraviti u tom gradu jer je obitelj njegove supruge, liječnice Bojane Janković podrijetlom iz Srbije, kupila kuću nedaleko od grada.

Svoje poznavanje Balkana glumac je demonstrirao u jednoj televizijskoj emisiji.

"Serija se emitira u 200 zemalja, na mnogo jezika. Prošlo ljeto sam s obitelji putovao u Srbiju i nekoliko blokova me pratilo neko dijete. Na kraju sam stao i pozdravio ga, a on je rekao: 'Iz it tru, ar ju Majkl Vederli'", ispričao je karikirajući glas dječaka.

"Mali je imao oko deset godina, ali tako pričaju u Srbiji. Počnu pušiti sa šest godina", dodao je Weatherly, dok su se publika i voditelji smijali.

"Rekao mi je da je veliki fan serije, ali da ja izgledam jako staro uživo. Prvo sam pomislio da je to možda zbog šminke, no onda sam shvatio da oni gledaju sezonu iz 2003. godine", našalio se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.