Američki mediji: Otkriven pravi razlog prekida Kendall Jenner i NBA zvijezde

Foto: Instagram

KENDALL JENNER i NBA zvijezda Devin Booker, koji su upravo prekinuli nakon dvije godine veze, navodno su imali različite ideje o tome kamo ide njihova veza te su oboje usredotočeni na svoje karijere.

"Iako im je stalo jednom do drugog, Devin nije namjeravao zaprositi Kendall jer mu je prioritet karijera, a ona također dominira Kendallinim životom", rekao je izvor za Page Six. I dok Booker gradi karijeru u NBA-u igrajući za momčad Phoenix Sunsa, Kendall Jenner gradi uspješnu modnu karijeru te je danas jedna od najplaćenijih manekenki.

Par je prošloga mjeseca prisustvovao raskošnom vjenčanju njezine polusestre Kourtney Kardashian i bubnjara Travisa Barkera u Italiji, a nedavno su viđeni i na rođendanskoj zabavi Anastasije Stassie Karanikolaou, najbolje prijateljice Kylie Jenner, organiziranoj u Los Angelesu.

Jenner i Booker su počeli izlaziti u proljeće 2020., no javnost je saznala za njihovu vezu tek na Valentinovo 2021., kada je Kendall na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ona i Booker izmjenjuju nježnosti. 

Entertainment Tonight prvi je u javnost plasirao vijest o razlazu slavnog para, a izvor im je rekao da je par na "različitim putevima" i da su "raspravljali o svojoj budućnosti od koje nemaju ista očekivanja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.