Amerikanac hrvatskog porijekla prisjetio se kako je s bakom pripremao balkansko jelo

Screenshot: TikTok

AMERIČKI tiktoker hrvatskog podrijetla, kojeg prati 3.4 milijuna ljudi, prisjetio se kako je s bakom pripremao kultno balkansko jelo, sarmu, a snimka je prikupila više od pola milijuna pregleda. 

Tiktoker, koji pod nadimkom Chef Reactions objavljuje svoje reakcije na razna jela, reagirao je na video popularnog srpskog tiktokera Balkan dad koji je u svojoj objavi pokazao kako se priprema sarma. "Jebote, da. Sad pričamo mojim jezikom. Sarma je na stolu svake kuće na Balkanu. Moja baka i ja smo je pripremali kad sam bio klinac", prisjetio se tiktoker. 

@chefreactions #duet with @balkandad 🇭🇷 🇷🇸 🇧🇦 🇲🇪 🇦🇱 🇲🇰 #chef #chefreactions #fypシ ♬ original sound - balkandad

Balkandad je meso popržio na tavi prije nego što ga je omotao u kupus, a američki tiktoker je u svojoj reakciji rekao kako oni to nisu nikada radili. Nakon toga, Balkandad je iz sprdnje htio dodati peršin u sarmu, ali se zaustavio i rekao kako je peršin samo za zečeve, a s njim se složio i američki tiktoker.   

Hit jelo s Balkana 

Chef Reactions je dodao i kako su svake godine radili hrpu sarmi te kako, po pitanju sarmi, nema razlike između njega i srpskog tiktokera te da je rakija obavezni dodatak, kao i zaprška. "Jebeno volim ove stvari", zaključio je tiktoker koji je sarmi dao ocjenu 10/10 i dodao kako će je možda pripremiti tog vikenda. 

Snimka je izazvala brojne reakcije, a javili su se i tiktokeri iz Srbije i Hrvatske. "Dođi na sarmu kod mene u Chicagu", pozvala ga je jedna tiktokerica, a drugi se javio: "Pozdrav iz Srbije". "Ja sam napola Hrvatica, odrasla sam na ovome i bureku", napisala je treća, dok je četvrti napisao: "Molim više objava o hrani s Balkana. Jesu li ćevapi sljedeći?" 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.