Amerikanci ga proglasili najzgodnijim tipom svijeta, 12 godina ljubi Hrvaticu

Foto: Instagram

POBJEDNIK desete sezone Plesa sa zvijezdama je Pedro Soltz, Brazilac koji je prije nekoliko godina stigao u Hrvatsku zbog ljubavi.

U braku je s hrvatskom manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš s kojom ima i desetogodišnju kćerkicu. Par se upoznao 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu. Pedro je kasnije u intervjuima govorio da ga je Irisina ljepota osvojila na prvu te da je odmah znao da je ona prava. 

Iz Brazila otišao s 19

Iz rodnog Brazila je otišao s 19 godina, no kući se vraća barem jednom godišnje. Tijekom showa je tako otkrio da je upravo zbog plesa propustio putovanje planirano za ovu godinu na vjenčanje svog najboljeg prijatelja. 

Domaća ga je publika upoznala u spotu za Severininu pjesmu Tutorial te u seriji Kud puklo da puklo, gdje je dobio ulogu 2016. godine.

"Kao model snimio sam brojne TV reklame i odradio druge poslove u kojima sam morao pokazati glumačko umijeće. Zbog toga sam prošao instrukcije brojnih redatelja i išao na sate glume koji su poboljšali moje glumačke vještine. Tijekom manekenske karijere zvali su me u brojne zemlje da glumim u televizijskim showovima, filmovima i serijama, imao sam ugovor i s agencijom koja me željela zastupati", rekao je tad za Index.

"Uživam u Hrvatskoj"

"Zaista uživam u Hrvatskoj. Čini mi se da Hrvati zaista žive za svoju obitelj i to mi se sviđa. Nekoliko smiješnih činjenica koje sam naučio su: rakija je lijek za sve i propuh je najgora stvar na svijetu", priznao nam je tad te otkrio da je najčudnija stvar koju je doživio u Hrvatskoj "kuhana rakija za ozdravljenje".

"Ne znam je li me stvarno izliječila, ali osjećao sam se mnogo bolje, posebice jer sam bio pijan, hahaha. Osim toga, tu je par smiješnih stvari koje sam doživio u Dalmaciji. Jednom sam došao u slastičarnicu i naručio šest kuglica sladoleda (stvarno volim sladoled) i čovjek je rekao: 'Štoooo? Nikad nisam vidio da je itko pojeo toliko sladoleda'. Nije mi htio prodati šest kuglica", podijelio je tad još neke hrvatske anegdote s nama.

Inače, Pedra je 2013. godine jedan američki portal proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.