Amerikanka tuži Disney jer ju je Paško Patak "šlatao" po grudima

OGORČENA Amerikanka tužit će floridski zabavni park Walt Disney World i tražiti više od 200.000 dolara odštete jer ju je, kako tvrdi, osoba u kostimu Paška Patka uhvatila za grudi. 27-godišnja April Magolon posjetila je zabavni park prije dvije godine s djecom i zaručnikom.

Tijekom fotografiranja zaposlenik Walt Disney Worlda navodno ju je zgrabio za dojku i nakon toga podignuo "ruke" u zrak, jer je znao da je učinio nešto loše, tvrdi ona.  April je tijekom incidenta u rukama držala dijete. "Paško Patak zgrabio je njenu dojku, maltretirao je i šalio se pritom, znajući da je učinio nešto loše. Disney stavlja interes za korporativnim profitom ispred brige za javnu sigurnost želeći prikriti mnoge slične incidente koji su se dogodili prije toga", stoji u tužbi koja je podnesena sudu u Orlandu.

April Magolon tvrdi da je pretrpjela "tešku fizičku ozljedu, emotivnu tjeskobu i stres" te traži 200.000 dolara odštete. U tužbi se također navodi da je šerifov ured okruga Orange zaprimio 24 slične pritužbe od 2004. godine. Glasnogovornik kompanije Disney Bryan Malenius nije znao reći tko je bio u kostimu Paška Patka, no rekao je da će "kompanija primjereno odgovoriti na sudu sada kad je vidjela tužbu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.